Overview

Energetski sektor suočava se sa ubrzanom transformacijom usled rastuće potrebe za dekarbonizacijom, prelaskom na obnovljive izvore energije i digitalnom promenom poslovnih modela. Da bi opstale u ovom dinamičnom okruženju, kompanije iz oblasti energetike moraju brzo da reaguju kroz inovacije i optimizaciju.

Neki od ključnih prioriteta i izazova sa kojima se susreću su: investiranje u nove, održive tehnologije poput solarne i vetro-energije; unapređenje energetske efikasnosti i smanjenje gubitaka; digitalizacija operacija i uvođenje smart rešenja; razvoj novih usluga i izvora prihoda baziranih na podacima.
Egzakta Advisory ima dugogodišnje iskustvo u pružanju strateškog i tehnološkog savetovanja kompanija iz oblasti energetike. Pomažemo klijentima da iskoriste nove tehnologije za unapređenje efikasnosti, smanjenje troškova i razvoj inovativnih digitalnih servisa.

Trendovi

Naši eksperti

Konsultanti iz konsultantske kuće Egzakta Advisory poseduju dobro razumevanje energetskog sektora i značajno iskustvo u oblastima kao što su digitalizacija, integracija obnovljivih izvora energije, poboljšanje efikasnosti i restrukturiranje poslovnih modela. Naša dugogodišnja ekspertiza pomaže kompanijama da se uspešno transformišu u skladu sa izazovima savremenog energetskog tržišta.

Nenad Tešić

Partner


Marko Marković

Partner


Ivana Višnjić

Junior partner


Bojana Šašić

Menadžer


Marko Dadić

Menadžer


Miloš Pavlović

Senior konsultant


SVI EKSPERTI