Ovaj veb-sajt egzakta.com/rs uređuje Egzakta d.o.o. Beograd (“Website provider”), u daljem tekstu „mi“, „nas“ ili „naš“.
Ove informacije o prikupljanju i obradi ličnih podataka ("Politika privatnosti") objašnjavaju na koji način štitimo informacije o posetiocima koje su prikupljene putem ovog veb-sajta (kao što je definisano u nastavku). Ova Politika privatnosti važi samo "ovaj veb-sajt".

1.Kontakt

Ukoliko imate pitanja u vezi sa Politikom privatnosti, prikupljanjem ili obradom podataka molimo Vas da nas kontaktirate na office@egzkata.com.

2.Prikupljanje i obrada ličnih podataka

Kao posetilac niste obavezni da dostavite svoje lične podatke da biste koristili ovaj veb-sajt. Bez obzira na navedeno, ovaj veb-sajt može da prikuplja lične podatke koje posetioci dobrovoljno dostavljaju. Ako je to slučaj (na veb-sajtu postoji neki sistem ili aplikacija koji se koriste za prikupljanje ili obradu ličnih podataka za različite svrhe, npr. zapošljavanje) saglasnost sa obradom vaših ličnih podataka prikupiće odgovarajući kontrolor ličnih podataka u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i dobićete informacije o prikupljanju i obradi ličnih podataka pre nego što bilo koji lični podatak bude uzet ili obrađen.

Posebne kategorije ličnih podataka (naročito osetljivi lični podaci) neće biti prikupljani i obrađivani putem ovog veb-sajta.

3.Informacije za logovanje, kolačići i veb-putokazi

Ovaj sajt prikuplja standardne informacije za logovanje uključujući Vašu IP adresu, tip pretraživača i jezik, vreme pristupa. Kako bismo obezbedili što bolje funkcionisanje veb-sajta i omogućili poboljšanu navigaciju, mi ili naši provajderi koristimo kolačiće (male tekstualne datoteke koje se čuvaju u pretraživaču korisnika) ili veb-putokaze (beacons-elektronske sličice koje omogućavaju praćenje broja posetilaca koji su pristupili određenoj stranici) kako bismo sakupili zbirne podatke. Ne prikupljamo niti čuvamo pojedinačne kolačiće. Imamo pristup samo zbirnim podacima o kolačićima koje koristimo u funkcionalne svrhe. Dodatne informacije o tome kako koristimo kolačiće i druge tehnologije za praćenje i kako ih možete kontrolisati možete naći u „Uslovima korišćenja kolačića”.

4.Društvene mreže

Ovaj veb-sajt može da koristi aplikacije ili usluge za društvene mreže koje vam omogućavaju da delite sadržaje sa drugim korisnicima (zajedno „aplikacije za društvene mreže“). Bilo koji lični podatak ili druga informacija koju možete podeliti putem aplikacija za društvene mreže može biti pročitana, prikupljena ili korišćena od strane drugih korisnika aplikacija za društvene mreže nad kojima imamo malu ili uopšte nemamo kontrolu. Zbog toga ne možemo biti odgovorni za korišćenje, zloupotrebu ili neprikladnu upotrebu bilo kog ličnog podatka ili drugih informacija koje ste podelili putem aplikacija za društvene mreže.

5.Bezbednost informacija

Imamo na raspolaganju komercijalne standarde tehnologije i operativne sigurnosti da zaštitimo sve informacije koje nam posetioci obezbeđuju putem veb-sajta od neovlašćenog pristupa, otkrivanja, izmene ili uništavanja. U septembru 2021. Egzakta d.o.o. Beograd je uspostavila i primenjuje sistem menadžmenta bezbednošću informacija u skladu sa zahtevima standarda, sertifikat ISO 27001:2013 za sistem za upravljanje bezbednošću informacija. ISO 27001:2013 osigurava da sve Egzakta politike i procedure budu u skladu sa svim najboljim praksama i da ih naši stručnjaci sprovode.

6.Promene u Informacijama o obradi ličnih podataka

Povremeno ćemo ažurirati ovu Politiku privatnosti, a nakon svake promene ćemo navesti datum revizije na vrhu ove stranice, koja će biti validna od tog datuma. Predlažemo da povremeno pregledate ovu politiku privatnosti kako biste bili informisani o načinu na koji štitimo vaše informacije.

7.Zaštita privatnosti dece

Uvažavamo zaštitu privatnosti dece u interaktivnom onlajn svetu. Ovaj veb-sajt nije namenjen deci mlađoj od 13 godina. Naša politika zabranjuje prikupljanje ili zadržavanje podataka o osobama mlađim od 13 godina.