Razmišljate o pridruživanju Egzakta Advisory timu? Saznajte više o mogućnostima koje nudimo i pogledajte kako izgleda karijera kod nas, ili nas pratite na društvenim mrežama. Želite da sarađujete sa nama? Istražite naše konsultantske usluge i našu stručnost u industriji. Da li Vam je potrebno nešto drugo? Pogledajte ispod koje opcije za kontakt su Vam na raspolaganju. Hvala Vam na interesovanju, Vaš Egzakta Advisory tim.

Istražite naše konsultantske usluge i ekspertizu u industriji. Prvi korak ka uspehu je na vama, za sve ostalo je tu naš tim eksperata. Izaberite model pomoću kojeg možete stupiti u kontakt sa našim ekspertima iz vaše sfere poslovanja, a na sva vaša pitanja i nedoumice rado ćemo pružiti odgovor u najkraćem roku.

U timu Egzakta Advisory duboko verujemo da su naši ljudi ključni za stvaranje smelih ideja i smislenih poslovnih strategija. To su strategije koje omogućavaju našim klijentima i partnerima da se suoče i prevaziđu svoje izazove. Zato, bilo da tek započinjete svoju karijeru ili planirate sledeći poslovni korak, i vidite sebe kao pokretača velikih i važnih promena, Egzakta Advisory je pravo mesto za Vas.

Pratite nas na društvenim mrežama da biste bili u toku sa najaktuelnijim informacijama, upoznali našu korporativnu kulturu i shvatili na koji način naša jedinstvena strategija pomaže klijentima da dostignu izuzetne rezultate.

  • Linkedin

  • Instagram

  • Facebook

  • Youtube